Evenimente

  • Demo Metal, 24 – 27 aprilie 2013, Romaero Baneasa, Bucuresti

 

In perioada 24 – 27 aprilie 2013, la Pavilionul 107 din cadrul Romaero Baneasa, se va desfasura a doua editie a expozitiei Demo Metal, eveniment dedicat industriei de prelucrare a metalelor.

XYZ Machine Tools, producator  britanic specializat in constructia de masini unelte de inalta calitate, prezinta la acest eveniment cea mai buna solutie tehnologica pentru productia unicat si de serie mica, respectiv ProtoTRAK, cel mai usor programabil CNC, fara coduri G, direct in limba engleza, cu un limbaj intuitiv, conversational, afisat prompt intr-o grafica surprinzatoare.

Producatorul britanic, asistat de SET International SRL, reprezentanta sa in Romania, va ofera prezentari si demonstratii practice la Standurile nr. 22 – „Stand Area” si nr. 23 – „Demo Area”, unde sunt expuse:

– Freza SMX 300 cu ProtoTRAK in 3 axe CNC

– Strungul SLX 355 cu ProtoTRAK i 2 axe CNC

Pentru informarea dumneavoastra, va precizam ca, de la data introducerii primului produs marca ProtoTRAK in anul 1984, aceasta comanda numerica a devenit solutia de succes pentru 11.000 de producatori in Marea Britanie si este utilizata de peste 45.000 de beneficiari la nivel mondial.

 

Va asteptam la standurile noastre pentru a va oferi detalii si propuneri pentru solutiile tehnologice de care aveti nevoie.